Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Στάθη Γιαννούλη

27 Ιουνίου 2019

Αλλάζουμε την Ελλάδα...Αλλάζουμε την Άρτα!

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Ευστάθιου Γιαννούλη, υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ στην Άρτα.

Σε μια συγκινητική τελετή, στην οποία τον τόνο… έδωσε η δυναμική συμμετοχή του κόσμου, ο κ. Γιαννούλης υποδέχτηκε ψηφοφόρους, στελέχη και φίλους του, που, εκτός από τον 1ο όροφο, κατέκλυσαν και τον πεζόδρομο μπροστά από το πολιτικό του γραφείο.

Εμφανώς συγκινημένος από την αποδοχή του κόσμου και τη δυναμική παρουσία ειδικά νέων ανθρώπων, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ που τιμάτε με την αποψινή σας παρουσία τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη & την εμπιστοσύνη που τόσο απλόχερα μου χαρίσατε όλα αυτά τα χρόνια καθώς & τον ενθουσιασμό με τον οποίο αποδεχθήκατε & αγκαλιάσατε την υποψηφιότητά μου.

Σας ευχαριστώ για τη δύναμη και το κουράγιο που μου δίνει η καθημερινή επαφή μαζί σας στο δύσκολο μετερίζι που πρέπει να διανύσουμε».

Και συμπλήρωσε:

"Την κρίσιμη αυτή στιγμή των μεγάλων αποφάσεων δέχθηκα την εξόχως τιμητική πρόταση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. να συμμετάσχω πλέον στην Κεντρική πολιτική σκηνή στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Άρτα.

Μία πρόταση την οποία αποδέχθηκα με ενθουσιασμό καθώς αποτελούσε για μένα την καλύτερη επιβράβευση και αναγνώριση των προσπαθειών μου.

Μία πρόταση αλλά ταυτόχρονα και ένα μεγάλο στοίχημα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες & να δικαιώσω τον Πρόεδρο & τη Ν.Δ. για την εμπιστοσύνη τους.

Μία πρόταση που βάζει τέλος στο χθες και δημιουργεί νέους ορίζοντες πιο ελπιδοφόρους αλλά και πιο αποτελεσματικούς για το μέλλον.

Την πρόκληση αυτή και το μεγάλο στοίχημα το αποδέχθηκα.

Ήρθε η δική μας ώρα.

Στον δρόμο που καλούμε να διαβώ θέλω να τον κάνουμε μαζί από την αρχή.

Θέλω από τώρα να θεμελιώσουμε μαζί ένα κώδικα τιμής και εμπιστοσύνης που θα μας συντροφεύει τα επόμενα χρόνια".

Αλλάζουμε την Ελλάδα...Αλλάζουμε την Άρτα!

Share:

Διαβάστε επίσης